Flomlysturneringen 2017

Postet av Birkenes IL - Fotball den 27. Sep 2017

Hei fotballvenner!

Vel møtt til årets flomlysturnering! Turneringen spilles fredag 27. oktober og er for alle lag mellom 6 - 16 år. Som vanlig inviterer vi LIL, LFK, Høvdingen, Herefoss og Tveit i tillegg til Birkenes som er arrangørklubb. Kampene blir satt opp slik at vi i størst grad slipper interne motstandere, men dette er selvfølgelig litt avhengig av påmeldingen.

Vi ber om at klubbene sender en samlet påmelding for sin klubb til kaa@birkenes-sparebank.no innen onsdag 18. oktober.

PS! Lagledere/trenere i BIL sender påmelding for sitt eget lag direkte til mailadressen over.

Det er ingen påmeldingsavgift for å være med.

6-åringene spiller 3’er

7-10-åringene spiller 5’er

11-16-åringene spiller 7’er

Dette er utgangspunktet vårt, men det avhenger naturlig nok av antall påmeldinger. Det kan derfor komme endringer i endelig kampoppsettet.

Vi legger opp til at alle lag minimum får 3 kamper.

Som vanlig vil de yngste spille først, mens de eldre starter fortløpende når de yngste spiller seg ferdig. Vi satser på å starte klokka 17:00, men det kan bli 16:30 basert på antall påmeldte lag.

OBS! Det vil ikke bli premiering av lag/spillere.

Håper så mange som mulig har mulighet til å bli med!

Sportslig hilsen

Arrangementsgruppa