Ny rekord i år igjen!

Postet av Birkenes IL - Fotball den 1. Jul 2016

Mens en del fotballskoler sliter i motvind, går vår egen så det suser, og med 214 påmeldte ble det satt en solid rekord i år igjen! All ære til arrangementskomiteen, instruktører, dugnadsgjeng og ikke minst foreldre, som sender ungene sine på fotballskolen!

Her er noen tall og fakta fra fotballskolegeneralen selv, Torstein Håkedal:

  • 214 deltagere - slo rekorden fra i fjor med 35 deltagere
  • 18 grupper fordelt på alder
  • 33 instruktører
  • 11 stykker har vært innom kjøkkenet
  • Fun fact: På mandagen tror jeg det ble spist rett i overkant av 30 brød - rundt regnet skal det da bli nesten 100 brød fordelt på de 3 dagene hvis det ble spist like mye. Tror ikke det er så langt i fra sannheten heller.

Fotballskolen koster som kjent noen hundrelapper, men barna får mye igjen for pengene. Foruten mye aktivitet og moro fikk alle deltakerne utdelt en utstyrspakke som inneholdt drakt, shorts, sokker, ball og drikkeflaske. Som nevnt over ble det også spist godt for pengene, og i tillegg til lunsjmåltidet ble det delt ut frukt hver dag. Som en del av kjøkkengjengen kan undertegnede selv bekrefte at det gikk unna i matsalen. At eimen av tåfis ikke var helt ubetydelig etter at fotballskoene ble parkert på utsiden av matsalen kan også bekreftes, men det var det visst bare kjøkkenpersonalet som tenkte på…

De mange instruktørene kunne støtte seg til en håndbok med øvelser tilpasset de forskjellige aldersgruppene. For de yngste er det lek og moro som er hovedfokuset, men selvfølgelig med fotballen, så langt det lar seg gjøre. For de eldste er målet at det skal bli litt mer utfordrende. Kort oppsummert var innholdet lek, øvelser og internkamper innad og mellom de ulike lagene. Siste dag etter ble som vanlig avsluttet med cupspill, og innsatsen var det ingenting å si på. Vi gleder oss allerede til neste fotballskole!

Bildegalleri fra fotballskolen finner du her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline