Bli vertsfamilie!

Postet av Birkenes IL - Fotball den 8. Aug 2016

AFS Internasjonal Utveksling er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole.

I august kommer 140 utvekslingselever fra alle verdenshjørner til Norge for å bo et år i en norsk familie og gå på videregående skole her hos oss.

Flere av elevene som kommer hit driver med fotball i sine hjemland!

Vi vil gjerne finne vertsfamilier som deler denne interessen og gleden over å være aktive i det lokale fotball-miljøet.

Som vertsfamilie i AFS tar man imot et ekstra familiemedlem for 2-10 måneder. AFSeren skal bli en del av familien - og dele både hverdager og høytider, gleder og sorger. Som vertsfamilie får du muligheten til å oppleve en ny kultur i ditt eget hjem, samtidig som du gir en ungdom en enestående og viktig opplevelse. Alle familietyper kan bli vertsfamilier!

For en tid tilbake var vi på God Morgen Norge, hvor Giorgia og hennes vertsmor, Marianne, snakket om hvordan det er å være utvekslingsstudent i et fremmed land, samt det å være vertsfamilie.

Se videoen her!

Som vedlegg finner dere korte presentasjoner av noen elever som kommer til høsten.

Presentasjon av flere utvekslingselever finner dere her.

Interesserte kan ta kontakt med:

Laura Franco

Programassistent / Skolerelasjoner

Phone: +47 22 31 79 00

Direct number: +47 21 64 96 27

AFS Norge Internasjonal Utveksling

Trondheimsveien 135, 0570 Oslo, Norway
www.afs.no

Presentasjon av utvekslingselever som kommer til høsten