Utviklingsseminar i fotball i Lyngdal 22.-23. oktober

Postet av Birkenes IL - Fotball den 26. Sep 2016

Norsk Fotballtrenerforening oppfordrer fotballtrenere i Agder og Rogaland (og gjerne andre steder!) til å bli med på dette tiltaket!

NFF Agder har gleden av å invitere trenere, ledere og andre fotballinteresserte til et spennende utviklingsseminar i Lyngdal lørdag 22. oktober og søndag 23. oktober. Denne helgen kombineres spillerutviklingstiltak, trenerutviklingstiltak og etterutdanning UEFA B-lisens.

Det vil blant annet bli foredrag av Håkon Grøttland (Fagansvarlig spillerutvikling NFF), Dag Riisnæs (Fagansvarlig Trenerutdanning NFF) og Martin Erikstad (UIA), Jan Erik Stinessen (Fagansvarlig Keeper NFF), Atle Roar Håland (KA Landslagsskolen NFF Agder), Roar Wold, (KA Landslagsskolen NFF Rogaland) og Ajax Akademiet. Kursleder er Kjell Johnsen (Daglig leder NFF Agder).

Seminaret er åpent for alle på lørdag. Søndag er kun for de som tar etterutdanning. Seminaret starter lørdag kl 11.00 i klubbhuset på Lyngdal Stadion.

Trenere har mulighet til å oppgradere sitt gamle Trener-II/C-kurs eller sin gjeldende UEFA B-lisens. Dette seminaret gir 10 timer (50 %) av totalt 20 timer som er UEFA og NFF sitt krav for oppgradering til ny UEFA B-lisens for 3 år.

For ytterligere informasjon og påmelding:

Sett allerede nå av helga 22.-23. oktober for å få med deg dette utviklingsseminaret i Lyngdal!

MVH

Teddy Moen