Celsastafetten 2020

Celsastafetten 2020

Arrangør: Celsa Armeringsstål BIL

Tid


Sted


Beskrivelse

Celsastafetten ble for første gang arrangert 30. mai 2015, og samlet det første året over 40 lag og over 20 individuelle utøvere til den 12,8 km lange løypa. I tillegg til de nesten 400 utøverne var det mye publikum ute i løypa og i målområdet på Revelneset.

I 2016 stilte det 110 lag til start, og over 40 individuelle løpere på en av årets fineste sommerdager. I tillegg var det samlet flere hundre tilskuere i Klokkerhagen og langs Revelen. I 2017 var antall lag oppe i 120.

Bakgrunnen til stafetten er å fylle et tomrom på Helgeland i løpetilbud, og å få tatt i bruk det fantastisk fine området som er i Klokkerhagen. Mange motiveres litt ekstra til å mosjonere hele året ved å ha noen milepæler å se frem til, men ikke alle har anledning til å reise til Oslo for å delta på stafett.

Celsastafetten er en løpsstafett med 8 etapper. Celsastafetten er først og fremst en bedriftsstafett, men det er også egen klasse for idrettslag. Total løypelengde er 12,8km, og gjennomsnittlig etappelengde er ca 1,6km. I tillegg er det mulig med individuelt løp hele løypa eller ei litt kortere løype (ca. 7 km). Starten for stafetten er ved Gulbygget på Skansen i Mo i Rana, fortsetter til innerst i Klokkerhagenløypa og avsluttes på Revelen.

Stafetten arrangeres av Celsa Armeringsstål BIL.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline