Treningsavgift - Våren 2020

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Mar 2020

Selv om det er spesielle tider så tillater vi oss å minne om treningsavgiften som forfalt til betaling den 18. mars 2020

Du kan betale fakturaen som er sendt ut på mail, eller du kan enkelt logge inn på din profil på «Min Idrett» og betale med kort eller vipps: https://minidrett.nif.no/

 Vi har mottatt noen spørsmål om hvorfor det må betales treningsavgift når det ikke er noe aktivitet å gå til. Til det ønsker jeg å si at klubben har de samme utgiftene på spillerlisenser, spillerforsikring (nå også utvidet til å gjelde egentrening i "Koronatiden"), vedlikehold av baner og anlegg, utstyr, konkurransetøy, lagspåmeldinger til seriespill, m.m. I tillegg står vi i fare for å miste inntekt på flere arrangementer. Kick-Off er allerede avlyst og Fotballskolen i juni står i fare for å bli avlyst hvis den ikke lar seg flytte. Hva som skjer med det årlige delemarkedet og 3v3-turneringen er for tidlig å si, men blir denne Koronaperioden langvarig står også disse arrangementene i fare for å måtte avlyses. Treningsavgiften er derfor vår aller viktigste inntektskilde og viktigere enn noen gang for å kunne tilby et godt og fullverdig fotballtilbud til våre medlemmer når aktiviteten starter opp igjen.

Ta kontakt om noe er uklart, på mail birkenesil.fotball@gmail.comBirkenesparken - Stengt for all aktivitet

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Mar 2020

Hei alle spillere, trenere, lagledere og foresatte.

Vi har den siste tiden registrert at det i perioder er små og større grupper som trener på anlegget i Birkenesparken. Vi ser oss derfor nødt til å minne om at Birkenesparken er stengt for aktivitet i disse Koronatider og ber deg/dine vise hensyn og fortsatt være med på dugnaden for å hindre smitte. Dersom dette ikke overholdes ser vi oss nødt til at målene låses fast mot hverandre for å hindre bruk. 

Det er en spesiell situasjon vi alle står i. Derfor må vi ta ekstra hensyn slik at vi fortest kan komme tilbake i hverdagen med full aktivitet i parken.  

Ta vare på hverandre i mellomtida og ikke nøl med å ta kontakt med oss i fotballstyret hvis dere noe lurer på noe.

Med hilsen

Kjetil Aamlid

Leder Birkenes IL Fotball.Scoringsbørsen - Årets fotballdugnad!

Postet av Birkenes IL - Fotball den 6. Mar 2020

I ukene fremover skal medlemmer av Fotballgruppa selge "Scoringsbørsen". Nytt av året er kaffeavtale i Birkenesparken og mulighet for å vinne flotte gavekort.

Ta godt imot våre unge fotballspillere om de kommer på besøk. På forhånd takk til alle dere som støtter klubben!3V3 Turnering Lørdag 28.september 2019

Postet av Birkenes IL - Fotball den 8. Aug 2019

3v3-turneringen i Birkenesparken i 2019 arrangeres lørdag 28.september

Invitasjon følger her:

 Birkenes IL inviterer nok en gang til vår årlige 3v3 turnering lørdag 28.september!
Nytt av året er at turneringen nå er en del av den nasjonale 3v3 Santanderligaen til NFF og de lokale kretsene.

Hva er 3v3 Santander ligaen?
Norges Fotballforbund i samarbeid med Santander, lanserer i 2019 en nasjonal tre mot tre turnering for aldersgruppen 6-10 år i forbindelse med at denne spillformen vil fra 2019 bli obligatorisk i
6- og 7-års klassen, og denne turneringen er tenkt som en hjelp for klubb og krets til en god og kvalitetssikret kamparena for spesielt disse årgangene.
I den forbindelse har NFF inngått en avtale med 3v3 Norge AS for gjennomføring av et antall årlige fotballturneringer.
Fotballturneringen skal være en treer turnering (3v3 turnering).
Vi i Birkenes IL gleder oss over at turneringen nå skjer i et større samarbeid og ser frem til det som blir en flott fotballfest for de yngste!
Samarbeidet kommer deltakende lag til gode ettersom prisen per lag nå reduseres fra 600,- til 400,- og at kampene nå spilles på en helt ny type bane!
Dette er veldig positivt!!

Les mer på https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/3v3-ligaen/
https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2018/lanserer-santander-3v3ligaen/

eller gå direkte til påmelding her:

https://santander3v3birkenesil.cups.nu/

Påmeldingsfrist : Fredag 20.september 


Pris per lag av 4 spillere: 400,- Ta kontakt med Gisle Stavland på 90548313 eller birkenesil3v3@gmail.com for spørsmålTINE Fotballskole 2019

Postet av Birkenes IL - Fotball den 10. Apr 2019

Fotballskolen er for barn fra 6 – 12 år (gutter og jenter), og gjennomføres over tre dager fra klokken 09.00-15.00 i Birkenesparken. Fotballskolen er åpen for alle, og det er ingen krav om aktivitet eller medlemskap i klubben.


Deltakeravgift er kr. 850,- per person (rabatt på kr 100,- per søsken). Dette inkluderer:

- 3 dager med fotballmoro under ledelse av kyndige instruktører.

- Utstyrspakke; sekk, t.skjorte fra Nike, fotball og drikkeflaske.

- Lunsj og frukt med TINE-drikke alle tre dager.


Påmelding:

Send e-post til gaellingsen@gmail.com med følgende opplysninger:

Navn og fødselsår på deltaker, samt navn, telefonnummer og epost på kontaktperson/foresatt under fotballskolen. Man vil da få en bekreftelsesmail med informasjon om betalingsmåte, og påmeldingen vil være gyldig når betaling er registrert.


For ytterligere informasjon, ta kontakt med Geir Atle Ellingsen på tlf. 971 64 059.


Frist for påmelding: Tirsdag 4. juni