Fotballskole for 6-åringer

Postet av Birkenes IL - Fotball den 20. Aug 2016

Birkenes IL –Fotball ønsker å invitere alle gutter og jenter i førsteklasse til fotballtrening i Birkenesparken.

Dag: Tirsdager

Klokken: 17.00 – 18.00

Første trening vil bli holdt tirsdag 06.09.16

Det vil bli holdt et lite infomøte med foreldre første trening, der vi informerer om hvordan fotballgruppas drift fungerer. Det er ingen påmelding til første trening.

Vi ønsker samtidig å invitere ALLE barna til å delta på Birkenes 3v3 turneringen lørdag 27. august i Birkenesparken. Vi ønsker en tilbakemelding innen søndag 21. august via SMS til Odd Ragnar Helleland på 93 23 42 46 om ditt/dine barn ønsker å være med. Vi trenger også hjelp av flere foreldre som kan være med lagene denne dagen. Ingen fotballkunnskap er påkrevd. Klubben dekker deltakeravgiften slik at det er gratis å delta.

Les mer om turneringen på klubbens hjemmeside http://fotball.birkenes-il.no/

Husk at alle, både på trening og turnering må stille med korrekt utstyr, dvs leggbeskyttere og fotball/treningssko.

Vi gleder oss til å treffe dere alle, til masse lek og moro!

Vel møtt.

Mvh.