Dommer: Bendik Haarberg (Kvass/Ulvungen)

Jostein Blindheim - Alexander Johansen - Hermann B. Svendsen - Stian Rødal - Eduard Khachatrjan

Bytter

Joakim Halsen inn for Stian Rødal (65)
Bjørnar Eltervåg inn for Adrian Kosinski (86)

Første omgang
1...2...3...4...16 sekunder, MÅL! Så kort tid tok det før Hødd scoret ved Håkon Brautaset og satt standarden for det som skulle bli en målrik fotballkamp.
Vi fikk summet oss og etter fem minutter satt Simen Varhaugvik inn utligningen til stor jubel på Reknesbanen. Hødd hadde mye ball, men etter 15 minutter får vi et langt kast som stusses på bakerste der Stian Samdal står helt alene og får sette inn 2-1.
Hødd fortsetter å ha mye ball, men får ikke sjansen før det er spilt 37 minutter på en corner som spilles ut i returrom til Bendik Rise som får drømmetreff og klinker ballen ned i hjørnet til venstre for Michael Lie. Det tok derimot ikke mer enn et lite minutt før vi får startet en kontring som til slutt gir Khachatrjan sjansen fra hjørnet av 16-meteren og skuddet som flakker voldsomt går forbi Hødd-keeperen og dermed 3-2 som blir pauseresultatet.

Andre omgang
Kampen er jevnspilt og spillet bølger litt frem og tilbake, men Hødd skaper de største sjansene frem til det gjenstår rundt 20 minutter. Da får Simen Varhaugvik en kjempesjanse på åpent mål, men ballen kommer litt bak han og dermed setter han den i tverrligger. Påfølgende duell ender med straffespark til oss etter en hands, som Varhaugvik dessverre setter over.
Bare noen minutter etter dette får Hødd kommet seg fri på høyresiden og lagt inn til Preben Sætre som setter inn 3-3.
Nå er kampen veldig åpen, og både vi og Hødd har flere gode muligheter, men det er dessverre for oss gjestene som får spilt igjennom Shroot alene med vår keeper og den notoriske målscoreren setter den nede ved stolperota og sørger for at Hødd vinner og går videre til andre runde.

Nok en gang ender det med bare nesten for oss i en cupkamp, skal det aldri lykkes? Vel, vi hadde sikkert ikke vunnet NM i år heller, så vi ser nå fremover mot viktigere ting. Årvoll kommer på besøk til oss på Søndag når det er klart for fjerde serierunde i Norsk-Tipping Ligaen.

Takk for kampen til Hødd med sin tilreisende supportergjeng, Blåsarane, og til dommertrioen som igjen dømte godt!