Dommer: Karl-Edvard Gundersen Brendskag (Dahle IL)

Preben Grønseth - Alexander Johansen - Hermann B. Svendsen - Joakim Halsen - Eduard Khachatrjan

Jørg Haugland inn for Joakim Halsen (81)
Bjørnar Eltervåg inn for Simen Varhaugvik (83)
Aksel Saga inn for Mikael Wenaas (90)

Første omgang
Jevnt og kjedelig i starten av kampen uten noen sjanser eller tempo å snakke om. Etter 13 minutter blir Simen Varhaugvik spilt gjennom alene med keeper og blir dratt ned i avslutningen slik at dommer er tvunget til å dømme straffe og rødt kort til Årvoll's midtstopper.
Alexander Johansen blir den tredje til å bomme på straffe for Træff i år, men setter heldigvis returen i mål og dermed 1-0.
Selv med en mann mindre er det Årvoll som har mye ball og vi er seine i press og har for lite bevegelser når vi først vinner ball. Kampen er litt søvnig helt til vi får en corner, dog noe tvilsom, som havner på bakerste stolpe der Simen Varhaugvik setter inn 2-0 med mål i sin tredje kamp på rad, noe som også blir resultatet til pause.

Andre omgang
Magnus Oltedal klar på at det første målet i andre omgang vil avgjøre hvordan denne kampen vil bli for oss. Årvoll bruker bare to minutter på å komme til sin største sjanse i kampen, når et innlegg når en Årvoll-spiller som blir nektet scoring av en glimrende benparade fra Michael Lie.
Vi blir presset bra de første 15 minuttene uten å slippe til noe veldig farlig, bortsett fra sjansen etter 2 minutter, men har igjen marginene på vår side når Årvoll vil ha straffe etter ca 60 minutter.
Oltedals spådom slår så til når vi setter inn 3-0 på en ny corner, for da åpner kampen seg voldsomt og vi får enorme kontringsrom gang på gang som vi utnytter svært dårlig.
Her burde vi puttet på minst 2-3 til og avgjort kampen fullstendig, men istedenfor så kløner vi det til når et vanskelig tilbakespill blir mistet av keeper Lie og Årvoll får spasere ballen i åpent mål. Vi er uansett ikke truet de siste minuttene av kampen, og vinner til slutt komfortabelt 3-1.

Ikke vår beste kamp, men vi tar endelig tre poeng og skal til Sunndal neste helg for å kjempe for tre nye der inne. Takk for kampen til Årvoll, som spilte en god kamp med en mann mindre og til dommertrioen som holdt god kontroll på en fair kamp.

Dagens Træff-spiller ble Simen Varhaugvik, som dermed vant et gavekort fra Pizzabakeren Molde!