Preben Grønseth - Joakim Halsen - Hermann Svendsen - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Bjørnar Eltervåg inn for Henrik Andersen-Gott (72)
Jørg Haugland inn for Mikael Wenaas (75)
Aksel Saga inn for Sondre Blikås (86)

Første omgang
Denne omgangen kan vel oppsummeres med få ord. Regn, mye av det. En ball som er mer i lufta og ute av banen enn på den og Preben Grønseth som dundrer inn ledelse for oss etter bare seks minutter. En jevnspilt og sjansefattig omgang som blir preget av vær og bane.

Andre omgang
Været bedrer seg da regnet gir seg, og Sunndal trykker litt på i starten av omgangen uten å komme til noen farlige sjanser. Det merkes at tenningen også stiger da et par kraftige dueller kulminerer med at Sunndals Fredriksen tar et skikkelig kvelertak på Sondre Blikås og kaster han i bakken. Dommer Skrøvset gjør helt rett når han deler ut det røde til Sunndalspilleren.
Etter dette tar vi over spillet og når Henrik Andersen-Gott header inn vårt andre mål på corner så blir det overkjøring på Sande Stadion resten av kampen. Dette var forøvrig Eduard Khachatrjan sin tolvte assist for sesongen.
0-3 kommer ved Adrian Kosinski som kom seg alene med keeper og scorer med utsiden av foten. Vi fortsetter å produsere enorme sjanser, og Mikael Wenaas scorer dagens fineste scoring når Bjørnar Eltervåg slår et innlegg mot Stian Olsen som legger strålende igjen til Wenaas som bare trenger å smelle ballen i åpent mål.
En meget solid seier i en kamp som suger mye krefter og krever mye mentalt, når man ikke kan spille ball slik man vil.
I andre omgang er vi meget solide i det meste vi foretar oss, og Michael Lie er nok fornøyd med å holde nullen bakover for andre gang denne sesongen.

Preben Grønseth ble dagens Træffspiller!

Neste oppgave er Nordstrand hjemme, Søndag 19 Mai. Takk for kampen til Sunndal og dommertrioen.