Levanger Bedriftsfotball 19/20

Levanger Bedriftsfotball 19/20


Arrangør: Nord-Trøndelag bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 16.09.2019 09:00:00

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 6700,-

NÅR: Bedriftsfotballen på Levanger starter onsdag 18. september. Varigheten på serien avhenger av hvor mange lag som melder seg på. Vi spiller kl 2100-2300 i Trønderhallen. Det vil bli seriespill, der alle møter alle en eller to ganger avhengig av hvor mange lag som vil delta.

REGELVERK: Det spilles 5’er fotball (keeper + 4 utespillere). Kampene dømmes av dommer. Bedriftsidrettens og fotballforbundets regelverk er gjeldende. Bedriftsfotball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og dommer Knut Aksnes: 92266042

DELTAKERAVGIFT: 
Medlemspris: Kr 6700,- (+ 14 kr i fakturagebyr) pr lag som har bedriftsidrettslag
Ikke-medlem: Kr 8150,- (+ 14 kr i fakturagebyr)pr lag som ikke har bedriftidrettslag. (Inkludert i prisen er det en tilknytningavgift på 1450kr).
Ved påmelding er den som melder på laget kontaktperson og økonomisk ansvarlig.
Deltageravgiften inkluderer halleie, dommerutgifter, premier og serieadministrasjon - og vi prøver å hole prisene så lave som mulig. Laget er ansvarlig for å være forsikret selv.

Ved påmelding velg FAKTURA for å unngå kortgebyr!

SPILLEPLAN OG TABELL: Spilleplan distribueres før seriestart. Resultater og tabell legges forløpende ut på kretsens hjemmeside

PREMIERING: 1.-3. pl. premieres med pokal.

PÅMELDING: påmeldingsfrist er 8. september!

Påmeldte lag kan trene gratis frem til 18.september på onsdagene 21-23 på vår bane.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline