Fotball: Haldenserien 2020

Tid


Sted


Vårens og omsider høstens mest underholdende fotballeventyr i Halden

De planlagte sommerseriene i Fredrikstad, Moss og Halden har en usikker oppstart med tanke på den pågående corona-situasjonen i Norge. Det betyr at påmelding til disse seriene IKKE er bindende, men dersom helsemyndighetene skulle finne det forsvarlig å gjennomføre vil det gå mye raskere å organisere serien dersom påmeldingene er inne. Prisene er ikke endelige, og hvis det blir færre kamper slik det ser ut nå vil også prisen bli lavere.  

Alle foto: HA+ sin egen spydspiss Gunnar Paulsen. 


Med et helt nytt dekke, to divisjoner (med forbehold om minst like mange lag som i fjor), Grimsrud-Cup og en stor dose engasjement på Strupe gjennom sesongen ligger alt til rette for en fantastisk sesong. Ved å klikke på påmelding oppe i høyre hjørnet får du forhåpentligvis all nødvendig informasjon. I tillegg vil du etter du har meldt på laget få informasjon om forsikring og andre relevante områder på bekreftelsessiden. 


Pris: 

Cirka 8.000 kroner for bedriftsidrettslag
Cirka 9.500 kroner for øvrige lag


OBS: Grimsrud-Cup er en helt egen avslutningsturnering kun for de lagene som har deltatt i bedriftsfotballserien. Grimsrud spanderer både cup og bankett med mat til lagenes deltakere.

For å se litt om tilbudet kan du lese Halden Arbeiderblads artikler fra Grimsrud-Cup 2019 her.Andre arrangementer fra Østfold bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline