SANTANDER 3V3 TURNERING

SANTANDER 3V3 TURNERING, LØRDAG 11. SEPTEMBER

ENDELIG !! 

Vi har lenge vurdert mulighetene for å arrangere vår årlige 3v3 turnering igjen, og vi kan med stor glede nok en gang invitere til fotballfest i Birkenesparken!! 

Etter en lang periode med lite aktivitet så fortjener ungene en fin opplevelse, og årets turnering går av stabelen lørdag 11. september. 


Hva er 3v3 Santander ligaen?

Turneringen er en del av den nasjonale 3v3 Santanderligaen til NFF og de lokale kretsene. 

Norges Fotballforbund i samarbeid med Santander, lanserte i 2019 en nasjonal tre mot tre turnering for aldersgruppen 6-10 år i forbindelse med at denne spillformen vil fra 2019 bli obligatorisk i 6- og 7-års klassen, og denne turneringen er tenkt som en hjelp for klubb og krets til en god og kvalitetssikret kamparena for spesielt disse årgangene. I den forbindelse har NFF inngått en avtale med 3v3 Norge AS for gjennomføring av et antall årlige fotballturneringer. Fotballturneringen skal være en treer turnering (3v3 turnering).

Birkenes har arrangert 3v3 turnering i 10 år, og gleder oss over at turneringen nå skjer i et større samarbeid og ser frem til det som blir en flott fotballfest for de yngste!

Samarbeidet kommer deltakende lag til gode ettersom prisen per lag nå reduseres fra 600,- til 400,- og at kampene nå spilles på en helt ny type bane! Dette er veldig positivt!! 

 

Les mer på 

 https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/3v3-ligaen/

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2018/lanserer-santander-3v3ligaen/


PÅMELDING: 

https://santander3v3birkenesil.cups.nu/ 


Påmeldingsfrist : 28. august

Pris per lag: 400,-


Alle deltakere premieres med flott medalje


Ta kontakt med Gisle Stavland på 90548313 eller birkenesil3v3@gmail.com for spørsmål.Levert av IdrettenOnline