ÅRETS FAIR-PLAY KLUBB I AGDER

BIRKENES IL FOTBALL ER KÅRET TIL ÅRETS FAIR-PLAY KLUBB I AGDER!!

Hvert år kåres årets Fair play-klubb i de 18 fotballkretsene, der vinnerne i hver krets i år får 10 000 kroner og en plakett.   Denne høythengende prisen  er i år tildelt oss i Birkenes IL Fotball.

Fair-play er samlebegrepet for fotballens verdiarbeid. Det handler om det som skjer på og utenfor banen, og er normen som skal prege aktiviteten på alle nivåer. Fair-play er og skal være en viktig del av fotballhverdagen, og er noe NFF og vi i Birkenes jobber mye med.

Ett sett med kriterier vektlegges når vinneren kåres og i år er det særlig lagt vekt på kampvertens rolle og smittevern. Derfor skal det rettes en stor takk til alle dere som har bidratt til at vi har kunnet gjennomføre både treninger og kamper på en sikker og god måte.

Les mer i sakene fra fvn.no og nff.no under