KAMILLA AABEL TIL ARNA-BJØRNAR

"VÅR EGEN" KAMILLA AVSLUTTER I RØA OG FORTSETTER KARRIEREN BLANT DE SYV FJELL I BERGEN, NÆRMERE BESTEMT I TOPPSERIEKLUBBEN ARNA-BJØRNAR.

- DET ER FANTASTISK MORO Å FØLGE MED PÅ KAMILLA SIN FOTBALLKARRIERE, SIER DEN ERFARNE BIRKENESTRENEREN TROND ENDRESEN. HUN HAR ALLTID TATT STEG OG FORNUFTIGE KARRIEREVALG. DET ER OGSÅ EKSTRA STAS AT DET FORTSATT ER EI FRA DET FANTASTISKE JENTELAGET FRA 2012 SOM ER AKTIV I TOPPSERIEN.

- KAMILLA HAR ALLTID HATT RÅSKAPEN I SEG TIL Å BLI TOPPSPILLER OG POTENSIALET HENNES ER ENORMT. I TILLEGG GIR HUN MASSE INSPIRASJON OG VISER ALLE UNGE JENTESPILLERE I BIRKENES IL AT ALT ER MULIG OM DU VIL DET NOK, FORTSETTER TROND. TYDELIG STOLT OVER SIN TIDLIGERE ELEV.

BIRKENES IL FOTBALL FØLGER MED PÅ KAMILLAS VIDERE KARRIERE. EN FLOTT REPRESENTANT FOR FOTBALLGRUPPA OG BYGDA.

LYKKE TIL I BERGEN, KAMILLA!!!