Maria, Aneta og Evelina på kretslaget!

Postet av Kjetil Aamlid den 16. Jan 2024

Maria Fedeler, Aneta Beqiraj og Evelina Kildefelt er tatt ut på kretslaget i J13-klassen!

Det er mange år siden siden Birkenes har opplevd at hele 3 stk fra samme årskull har klart å komme gjennom nåløyet for å representere Agder på kretsnivå. Nok en gang er det jentene som baner vei. Helt siden oppstarten som 6-åringer i 2017, har jentene i 2011-kullet imponert og dominert. I dag er det Tor Ivar Berge, sammen med Veton Beqiraj som har ansvaret for de talentfulle jentene. 

Hva er suksessfaktoren Tor Ivar?
- Alle tre har en enorm treningsvilje og så har de den indre driven til hele tiden å bli bedre.

Her er jentene samlet foran resten av det talentfulle J2011-kullet. Fv: Maria Fedeler, Aneta Beqiraj og Evelina Kildefelt (foto: Kjetil Aamlid)

Bli bedre og møte mange nye spillere
Fotballgruppas utsendte tok en tur innom treningen deres tirsdag denne uka og traff tre kretsuttatte jenter, som mer enn gjerne slo av prat med "journalisten". 

- Kjempegøy! Man blir jo et hakk bedre og så møter man nye spillere, kan Maria Fedeler fortelle, når hun blir spurt om det er gøy å bli tatt ut på kretslaget.

Hun innrømmer at det er fint å ha storesøster Johanna, som nylig ble tatt ut J15 Equinor Talentleir, som mentor på hjemmebane.  

- Hun kommer med mange bra tips, som for eksempel at jeg må tørre å gå mer selv, slå gode pasninger og jobbe med gode mottak, sier Maria. 

Aneta Beqiraj var med på de første sonesamlingene, men fikk den tunge beskjeden om at hun ikke kom med videre når sonetroppen skulle snevres inn. Etter en revurdering av sonetrenerne, fikk hun likevel en ny mulighet. Da så hun seg ikke tilbake, og overbeviste stort. Det holdt til kretslagsplass.  

- Veldig gøy! Jeg teknisk og god til å drible, og så har jeg godt blikk for spillet, kan Aneta fortelle.  

Evelina har også blitt godt lagt merke til hos kretstrenerne. Også hun er naturligvis kjempefornøyd med å ha kommet gjennom nåløyet. 

- Mine beste egenskaper er at jeg er rask og har harde skudd. 

Drømmer og favorittlag
Vi var litt nysgjerrige på hvilke drømmer jentene har.  

- Spille for Brann, fordi de er best, kommer det kontant fra Maria!

Evelina og Aneta er samstemte om at drømmen er å spille for det norske Landslaget en gang i framtiden. 

Og favorittklubben deres er?

- Manchester United!  Svaret kommer kontant og samstemt fra alle tre jentene.

Kretskamper
Evelina og Aneta var i aksjon for Agder mot Rogaland i helga. Kampen ble spilt i Farsund. Det endte med 2-5 tap mot fysisk gode rogalendinger, men jentene ser ikke mørkt på det og gleder seg til nye utfordringer. Maria skal i aksjon i sin første kretskamp mot Buskerud i Drammen førstkommende helg. 

Lykke til jenter, dere en noen utrolig fine representanter for #vårt1924!

Trioen er klar til å gi alt for både Birkenes og Agder J13. Fv: Maria, Aneta og Evelina (Foto: Kjetil Aamlid)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.