Orientering: Liv Inger Prangerød kretsmester

Postet av Tistedalen FL den 27. Aug 2024

Liv Inger Prangerød tok nok et KM gull da hun vant med klar margin i D 60, under kretsmesterskapet i orientering som Halden SK arrangerte ved Syverstad 24. august. Karoline Dahl Fosby var også med, og ble nummer 17 i sin klasse, D 21. Dette er eliteklassen for damer, og vi bør nevne at løpet ble vunnet av Kamilla Steiwer fra Fredrikstad som sist uke løp på Norges lag som fikk sølv i Europamesterskapet i Ungarn. Det er altså ingen småjenter Karoline må hamle opp med i denne klassen. Vi bør også nevne at to av TFLs tidligere skiløpere, Joel Bronebakk Johansson (H 13-14) og Fredrik Signebøen (H 15-16) vant hver sin klasse. De løper begge for Halden SK. Fredrik har også en KM tittel i langrenn og har imponert stort etter at han byttet ski og staver med kart og kompass!