Ungdom på Hallevegen

Postet av Tistedalen FL den 4. Sep 2024


I dag 4. september var elever fra Hagaskolan på Ed og fra Halden vgs invitert til en vandring på Hallevegen fra Råbocken til Budalsvika med underholdning og servering. Dessverre skremte værmeldingen i morges oss med regn og tordenvær i området, så Einar Skontorp som arrangerte det hele, måtte finne et alternativ til dette. Det klarte han fint! Alle møtte på Råbocken, og det ble tur inn i Trestticklan nasjonalpark med info underveis. Vel framme ved brua mellom vanna stoppet vi opp. Her fortalte Frank Skovrand om Sofie Johannesdatter, giftmordersken som ble henrettet på Kaken, og om Tomt-Elias og hans kompanjong, Mode-Johannes, om hva der bedrev og hvordan de endte sine dager. Han sang også to selvskrevne sanger om disse personene. Alt dette ble svært godt mottatt av det unge publikummet. 

Vel tilbake på Råbocken var det mat å få. Vi ble bl.a. servert grillet villsvinpølse, noe nytt og spennende som smakte fortreffelig. Takk til dere som klarte å fikse all maten ute i det fri!

Takk til alle som bidro til denne friluftsdagen på Hallevegen nå i Fliluftslivets uke. Spesielt takk til Einar som dro dette i gang og ledet oss trygt gjennom dagen!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.