Asgeir Hatlen slutter i Utleira idrettslag

Postet av Utleira IL den 28. Aug 2024

Asgeir Hatlen har i flere år vært håndballutvikler i Utleira IL, men nå melder han overgang til sin tidligere arbeidsgiver, Byåsen Håndball Elite. Dette skjer på meget kort varsel, da Asgeir starter i ny jobb allerede på førstkommende mandag. De neste tre månedene vil Asgeir fortsatt ha konkrete oppgaver i Utleira IL, som defineres av håndballstyret og administrasjonen i fellesskap. Etter dette er begge parter åpne for videre samarbeid mellom klubbene og at Utleira IL eventuelt kjøper tjenester av Byåsen Håndball Elite Utvikling ved behov. . 

Byåsen Håndball Elite tok kontakt med Utleira IL for å høre om muligheten for å låne Asgeir Hatlen i 50% stilling eller mer fra 1. september. Byåsen Håndball Elite er en samarbeidsklubb, og vi lyttet til det de hadde å komme med. De ønsker å benytte Asgeir Hatlen i en nyopprettet avdeling for spillerutvikling for å få frem nye håndball-talenter. En rolle vi vet at Asgeir Hatlen passer bra i, og som han kjenner godt fra jobben i Utleira IL og fra tidligere arbeid. Vi tror også at Utleira IL kan tjene godt på et videre samarbeid med Byåsen Håndball Elite og at de jobber godt i samarbeid med oss og andre klubber for å utvikle flere gode unge håndballspillere fra Trøndelag. 

På forrige hovedstyremøte ble det besluttet at vi må gjøre kostnadskutt og at nedbemanning er et av flere nødvendige grep som må gjøres for å ha god økonomi i Utleira IL, også i fremtiden. Som kjent fra før sommeren var det et politisk vedtak i Bystyret i Trondheim som besluttet at Utleira IL får ca. 1,4 millioner mindre i årlig støtte de neste ti årene, og at man reduserer råderetten over ca. 1560 timer i hallen pr år  i forhold til tidligere avtaler. Dette er en svært problematisk og utrygg økonomisk situasjon for Utleira IL. Det gjør at timingen for oss og Asgeir var god da Byåsen Håndball Elite kom på banen for å sikre seg Asgeir Hatlen sine tjenester. 

Vi takker Asgeir Hatlen for fine år i Utleira IL, og er sikker på at våre veier møtes igjen. Asgeir har bidratt til at vi er på et høyere sportslig nivå nå enn tidligere, samt deltatt aktivt i utviklingen av Tigerskolen. Tigeren har blitt en viktig del av Utleira IL de siste årene. 

Vi ønsker Asgeir Hatlen lykke til videre i Byåsen Håndball Elite.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.