KORONASMITTE I BIL FOTBALL

KORONASMITTE I BIL FOTBALL

Oppdatert 24.02.21

Før helga ble det kjent at to av våre spillere testet positivt på Covid19. Smitten stammet ikke fra aktivitet i BIL.

Alle våre spillere som hadde nærkontakt med de smittede ble satt i karantene. Alle har nå testet seg og ingen andre har fått påvist smitte og er derfor ute av karantene.

Takk til berørte spillere, trenere og foreldre for tålmodighet og forståelse. Vil også rette en takk til kommunelegen og hans team for godt samarbeid gjennom helga. 

Nå gleder vi oss til å treffe dere alle igjen på trening og starte jobben mot det som skal bli en fantastisk moro 2021 sesong der SAMHOLD og KLUBBFØLELSE skal dyrkes mere enn noen gang i år.

Trygghet - Inkludering - Utvikling 

#vårt1924

Kjetil Aamlid 

Leder BIL Fotball

------------------

Oppdatert 19.02.21

Vi bekrefter at vi har en spiller som har fått påvist smitte med koronaviruset. Alle spillerne og trenere som har vært i nærkontakt med vedkommende settes i karantene.

Det er anbefalt at alle spillerne og trenere på lagene det gjelder tester seg på Birkeland førstkommende mandag. Hvis denne testen er negativ kan de ut av karantene. 

Vi følger rutinen ved smitte og smittesporing er satt i gang i samarbeid med Kommuneoverlegen i Birkenes og Lillesand. Trenere/lagledere på de lagene det gjelder er informert.

Det er viktig å forholde seg til reglene for karantene. 

Sjekk her:

https://www.helsenorge.no/koro.../karantene-og-isolasjon/...

De lagene som ikke er berørt av smitteutbruddet kan inn til videre trene som normalt. Vi oppdaterer så fort det er noe nytt å melde.

Mvh, 

Thor-Erling Engemyr, kommuneoverlege Lillesand og Birkenes.

Kjetil Aamlid, Leder Birkenes IL FotballLevert av IdrettenOnline